Team Double U 4e op het WK!

WK 2015 fotoBloed, zweet, tranen, maar vooral een heleboel energie heeft het ze gekost; meedoen met het wereldkampioenschap streetdance van dansbond UDO in Glasgow.
Nadat Team Double U (TDU) zich gekwalificeerd had voor het EK en WK was het zoeken naar sponsoren, want de reis, overnachting en deelname had een behoorlijk prijskaartje.
Het evenement vond plaats in het SECC Glasgow, een gebouw waar sterren als Beyoncé etc. optreden. Een groot evenement dus.

De kampioenschap vond plaats van vrijdag 28 t/m zondag 30 augustus. 29 teams vanuit de hele wereld deden mee. Zij hadden zich ook gekwalificeerd voor het WK. Door dit grote aantal vonden er pre-eliminaties plaats op de vrijdag en zaterdag. TDU plaatste zich op de zaterdag voor de finale op zondag.
Het plaatsen voor de finale was al een overwinning. Plaatsing betekende dat je bij de top 12 van de wereld hoort. De strijd was heftig, het niveau en de druk waren hoog. Na een succesvolle uitvoering van de show in de finale behaalde het team de 4e plek! Hiermee kan TDU zich 4e van de wereld noemen.

De reis was niet mogelijk geweest zonder al onze sponsoren, onze supporters en onze coaches. Shout-out naar onze coaches Max Krijthe, Stef Hardt, Geronimo Tehupuring en Demi Tanalepy (vanuit Indonesië), shout-out naar Gerrit-Jan Rutgers van Scala die de organisatie op zich nam en een shout-out naar (het docententeam van) Urban Unity en Scala centrum voor de kunsten. Wij willen jullie hierbij allen van harte bedanken!

Team Double U gefeliciteerd!

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×