Calvé Boys pakken goud!

Traditiegetrouw houdt dansbond Soneo op 2e Paasdag één van de voorrondes van hun danscompetitie.

De wedstrijddansers van Scala gingen, voor hun gevoel, naar deze thuiswedstrijd toe, want het vond plaats in de Assen. Normaliter dansen zij meestal wedstrijden rondom de randstad. 

Scala's Team Double U mocht als eerst. Door een quarantaine geval in het team moesten er last-minute aanpassingen komen in de formatiewisselingen en moesten een aantal dansers de solo stukken van de ontbrekende danser opvullen. Het team scoorde net niet genoeg punten voor de top 3 en behaalde een 4e plaats. In de avond was het tijd voor hiphop duo Demi Tanalepy en Martijn Bodegraven, ook wel bekend als de Calvé Boys. Met een opvallende outfit (een houthakkersblouse ingestopt in een te hoog opgetrokken spijkerbroek en met net iets te hoog opgetrokken broekspijpen) wisten zij bij de opkomst al de aandacht van het publiek te pakken. De muziek was net zo verrassend. Hun hiphopchoreo werd gedanst op het nummer 'Final countdown' van Europe. Met veel humor en onverwachte bewegingen wisten zij het publiek te vermaken en de jury te imponeren. Zij kregen van hen de eerste plaats. 

Op 15 mei moeten alle dansers de laatste voorronde dansen en kunnen zij zich plaatsen voor het Nederlands kampioenschap van Soneo.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Message
Your Name *
Your Email *
Website

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×