Calvé Boys en docent Deem in de prijzen!

Zondag j.l. reden dansers van Scala naar Aalsmeer om mee te doen aan een danscompetitie die plaatsvond in de daar gelegen TV studio’s.
De organisatie van deze competitie is nog maar een aantal jaren actief, maar ze weten een groot aantal dansscholen naar de wedstrijden te trekken. Twee jaar geleden deden Scala dansers voor het eerst mee en zij waren de enige van buiten de Randstad. Dit jaar doen zelfs teams uit België mee en het dansniveau stijgt aanzienlijk.
Als eerste waren de solisten aan de beurt. Deem Tanalepy was één van hen en behaalde de derde plek. “Ik dans zelden solo’s en eerlijk gezegd dans ik liever in groepsverband, maar het gaf me de kans om mijzelf op het podium neer te zetten en mijn signature moves te tonen aan het publiek. Dat zijn bewegingen die typisch Deem zijn.”
Daarna waren de duo’s aan de beurt. De Calvé Boys werden tweede van de negen. Hun act gooide hoge ogen omdat zij volledig geblinddoekt dansten en toch interactie met elkaar hadden.
“Voor de interactie moeten we dicht bij elkaar staan. Tijdens trainingen botsten we wel eens tegen elkaar op of stonden we na het optreden verkeert. We zien niks, dus dat is een extra moeilijkheidsgraad waar we punten mee scoren. Het nadeel is echter dat we maar heel minimaal gebruik maken van het vloeroppervlak. Daar moeten we nog iets op vinden. Hopelijk lukt dat voor de volgende wedstrijd in maart.”

In maart vindt de volgende wedstrijd plaats en is er een kans dat de dansers zich kwalificeren voor het NK.

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×