#Back2theStreets vol.2 (+video & gallery)

"We hebben de straat, wij brengen de muziek en jij brengt je dansmoves." aldus de organisatoren van Back2theStreets. Afgelopen zaterdag vond de tweede sessie van het evenement plaats. Het doel is om dansers overal vandaan bij elkaar te brengen en hun passie met elkaar te delen. Het maakt niet uit van welke dansschool je komt, want uiteindelijk draait het om jezelf als individu.
Dit keer waren er circa 40 dansers uit Groningen, Assen, Meppel, Steenwijk, Emmen, Hardenberg, Coevorden, Drachten en natuurlijk uit Hoogeveen.
"Het is goed voor je eigen talentontwikkeling om te dansen met meer dan alleen je eigen clubje mensen. Vaak zie je nieuwe bewegingen en denk je bij jezelf 'oja, dat kan natuurlijk ook!'." meldt Adolfo van Dooren (SixStep Dance center), één van de organisatoren.
Hoewel de dag gepaard ging met enkele regen- en hagelbuien was het een geslaagde dag. Na 16:00 uur kwam er een flinke hagelbui, maar werden we spontaan gered door Harm Jan Schadenberg van De Dansschool. Harm Jan boodt zijn dansschool aan voor de dansers om hun kunsten voort te zetten, zodat Back2theStreets niet letterlijk aan het eind van de middag in het water viel.
"We hadden gehoopt op lekker droog weer en een opkomst van 30 dansers. Het bleef helaas niet de hele dag droog, maar met circa 40 dansers zijn wij zéér tevreden." zeggen Max Krijthe (Inspired by Underground) en Demi Tanalepy (Fresh2Move) met een brede glimlach.

Max, Adolfo en Demi hebben voor de volgende sessie hun zinnen gezet op Emmen. "We hebben zoveel lovende reacties gekregen van zowel dansers als het winkelend publiek dat we meerdere plaatsen in Drenthe willen laten genieten van deze straatkunst. 11 juni willen we de derde sessie laten plaatsvinden."

 

Support Back2theStreets:
Facebookpagina <-

Shout-out naar MrofColors

[envira-gallery id="2207"]

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×