Recensies

In overleg met SCALA is bij 't Anker in Hollandscheveld een start gemaakt voor een cursus Hiphop / Breakdance voor kinderen van een aantal lessen. De kinderen waren allemaal dol enthousiast. Na iedere les moesten bij een aantal thuis de stoelen en de tafels aan de kant zodat de kids konden oefenen. H. Annen, 't Anker Hollandscheveld(Doelgroep: Kinderen van 8 t/m 12 jaar)

Dinsdag hebben wij een fantastische ochtend beleefd; enthousiaste leerlingen en collega’s. Voor enkele leerlingen een eerste contact met dans! De docenten was zeer inspirerend voor de leerlingen. G.H. Gerrits, zorgcoördinator praktijkschool De Maat Ommen(Doelgroep: Middelbare school klas 1 t/m 4)

De workshop is zeer geschikt voor de doelgroep! Ook erg fijn dat de communicatie tussen ons zo snel verliep. Mevr. S. Lampe - RSG Wolfsbos, Hoogeveen (Doelgroep: Middelbare school 2e klas)

Heel fijn en goed dat de workshop op korte termijn geregeld kon worden! Mevr. M. Schepers - Cultuurcoach, gemeente de Wolden (Doelgroep: Basisschool groep 5/6)

't Was een prachtige dansles. De leerlingen waren enthousiast en erg betrokken. De dansdocent was goed op de doelgroep afgestemd. Heeft zelfs handtekeningen aan alle leerlingen gegeven toen er om gevraagd werd. Mevr. F. Schutte - Guido de Bresschool, Ommen (Doelgroep: Basisschool groep 5/6)

Het was een leuke, actieve middag. De kinderen waren erg enthousiast over de workshop. Het was ook best hard werken. Aan het eind van de middag hebben ze aan de ouders en de rest van de school laten zien wat ze hebben geleerd. Mevr. F. Welink - CBS de Schakel, Ommen (Doelgroep: Basisschool groep 5/6)

De kinderen vonden het hartstikke leuk! Mevr. H. Dijkman - PCBS De Hoekstee, Ommen (Doelgroep: Basisschool groep 5/6)

Je geeft echt heel erg leuk les, hebt individuele aandacht zonder je te laten afleiden (vind ik als docent-zijn heel knap) en geeft ieder de ruimte om zich in eigen tempo te ontwikkelen. Mevr. R. Timmerman-Schultink

Beoordeling 'dansworkshop voor scholen', gegeven door diverse workshopnemers: 1. Thema/inhoud: 2. Moeilijkheidsgraad: 3. Taalgebruik: 4. Duur: 5. Sfeer: 6. Educatieve waarde: 7. Geschikt voor de doelgroep: 8. Presentatie/vormgeving: 9. Reactie van de leerlingen: 10. Communicatie tussen opdrachtgever en Fresh2Move:
9.5 9.5 10 10 10 9.5 10 10 10 10

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×