Home

Wat wij doen

Workshop scholen Fresh2Move geeft urban dance workshops aan leerlingen van verschillende leeftijden. Onze ervaring rijkt van basisschool kinderen, tot aan studenten van het MBO en HBO.

De bedoeling van deze workshop is veelal gericht op kennismaking met de dansstijlen, het uitdagen van je lichamelijke 'kunnen' en (zelf)presentatie. Deze workshop is ook zeer geschikt als kennismakingsmiddel voor nieuwe klassen met als doelstelling elkaar te leren kennen. Uiteraard staan wij open voor andere doelstellingen en maken wij graag de workshop op maat voor u!

Lees meer

Workshop bedrijven Fresh2Move biedt kwaliteit op maat gemaakte urban dance workshops aan. Ons streven is om workshops aan te bieden die voldoen aan uw wensen. Fresh2Move is gespecialiseerd in diverse urban dansstijlen, waarbij het oog gefixeerd is op teambuilding, (zelf)presentatie en vertrouwen in jezelf of in collega('s).

Lees meer

Werkwijze

Doelgericht Fresh2Move werkt graag nauw samen met de klant om een op maat gemaakte workshop te kunnen leveren. Bij ons gaat het er om wat ├║ wilt.

Waarom een dansworkshop? Dansworkshops helpen u: - aan een betere conditie - aan een scherpere focus - een betere lichaamscontrole te krijgen - soepel te worden in uw spieren en gewrichten - stress kwijt te raken - op creatief gebied, d.m.v. nieuwe prikkelingen - d.m.v. groepschoreografie├źn aan teambuilding - aan (nog meer) zelfvertrouwen - ontspanning en uw hoofd even helemaal leeg te maken

Shows & demonstraties Fresh2Move voert shows en demonstraties op. Indien gewenst kunnen wij op maat gemaakte shows en demonstraties leveren. Neem contact op d.m.v. het contactformulier voor meer informatie.

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×