Diensten

WORKSHOP SCHOLEN

Basisschool, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs of beroepsonderwijs, bij Fresh2Move hebben wij de ervaring om voor iedere doelgroep een dansworkshop te verzorgen!

Een gemiddelde workshop duurt 60 minuten. Indien een langere of kortere workshop gewenst is dient dit van te voren aangegeven te worden, zodat de workshop op maat aangepast kan worden. Bij een eenmalige workshop dient de les als een introductie van de urban dances. De deelnemers leren een goed aan te leren choreografie met gevarieerde bewegingen. Bij een serie workshops zullen diverse dansstijlen en choreografiën uitgelicht worden. Tevens zal de moeilijkheidsgraad langzaam omhoog geschroefd worden. Aan het eind van een serie workshops heeft de deelnemer een goed idee welke urban dansstijlen er zijn en welke hem/haar het meeste ligt.

WORKSHOP BEDRIJVEN

Ideaal voor team-building! Leer elkaar beter kennen op een ritmische manier!

Denk bij deze workshop aan elementen als presentatie en partnering!

Bij deze workshop is het belangrijk om jezelf te durven uiten. De choreografie bestaat deels uit partnering (een stukje choreografie waarbij je in duo's werkt). De workshop is met name aan te raden voor bedrijven met nieuwe collega's, bedrijven uit de creatieve sector (i.v.m. nieuwe prikkelingen die de creativiteit stimuleren) en voor werknemers die veelal achter hun bureau het werk moeten doen.

Deze workshop levert u nieuwe (creatieve) prikkelingen, beweging, energie, kennis, teambuilding en natuurlijk plezier!

SHOWCASE & DEMO'S

Interesse in swingend entertainment? Fresh2Move biedt showcases en demo’s aan in diverse urban dansstijlen!

Onze showcases duren gemiddeld 2,5 minuten, maar kunnen op maat gemaakt worden. Het aantal showcases is in overleg. Het is voor ons erg belangrijk dat u ruim van te voren aangeeft op welke datum u een showcase wenst. We hebben enkele specifieke punten die noodzakelijk zijn voor onze show om met u te bespreken (denk hierbij aan het type vloeroppervlak, of er wel of niet een verhoogd podium gebruikt wordt, geluidsinstallatie etc.). Indien u zelf wensen heeft kunt u die uiteraard aan ons doorgeven!

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×