• 25 juni 2018
  • By admin
  • Reacties uitgeschakeld voor Dansvoorstelling Animals groot succes!
  • in Geen categorie

Dansvoorstelling Animals groot succes!

Voor Scala centrum voor de kunsten waren wij gevraagd om de productie op ons te nemen van de eindpresentatie dans. Deze presentatie wordt om het jaar georganiseerd in theater de Tamboer en is een geweldige ervaring voor jong en oud omdat het een professioneel theater is.

Demi Tanalepy van Fresh2Move werd gevraagd om productieleider te zijn en om samen te werken met de dansdocenten van Scala. Na 5 maanden van voorbereiding stond de presentatie als een huis. Tijdens de generale repetitie werd al meteen duidelijk dat er een heldere flow in de opzet was. Act na act ging achter elkaar door zonder fouten. Demi was verantwoordelijk voor alle productionele zaken die achter de schermen gebeurde, maar was ook de persoon die de video's en de muziek startte.
"Gelukkig ging het allemaal vloeiend, maar het was wel spannend. Dansdocent Max moest tweemaal kort de video en audio overnemen, omdat er een maand voor het optreden van Team Double U een danser uitviel. Ik moest hem vervangen en de choreografie + posities aanleren die hij normaal moest uitvoeren. Dat ging allemaal goed, maar het bracht wel wat stress mee."

De reacties van de ouders waren lovend. "Het is zo leuk om 3 dans disciplines (ballet, hiphop, breakdance) bij elkaar te zien komen. Het zag er goed uit!" was één van de reacties van een ouder.

Op de nieuwswebsite van Regio Hoogeveen werd een leuk artikel geplaatst.

Het was de 2e keer dat Demi de productie mocht leiden en het smaakt naar meer. Wie weet tot over 2 jaar.

Foto's: Jan Penninkhof

[envira-gallery id="2678"]
[envira-gallery slug="23-juni-scala-eindvoorstelling-dans"]

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×