• 29 mei 2017
  • By admin
  • Reacties uitgeschakeld voor Calve Boys pakt prijzen
  • in Geen categorie

Calve Boys pakt prijzen

soneo-eindhoven-28-meiPrijzen, een meervoud. Zondag 28 mei j.l. deden de Calve Boys mee aan de hoogste categorie voor duo's tijdens Soneo Dance Challenge in Eindhoven.
De Calve Boys wisten de 3e prijs in de wacht te slepen. Trots, maar ook kritisch. "We weten waar we aan moeten werken." zegt Martijn, die altijd gaat voor de winst. "Ik ben het volledig met de jury eens. De nummers 1 en 2 maakten voor zover wij zagen geen fouten en dansten strak en synchroom."

Voordat hun categorie begon vond de categorie solo 14+ freestyle plaats. Er werd gevraagd of er nog meer mensen waren die interesse hadden om mee te doen. Ook de Calve Boys werden gevraagd om deel te nemen. Deem was wel geïnteresseerd, maar omdat het de eerste keer was en hij geen idee had wat er zou gebeuren vroeg hij eerst om wat meer informatie.
"Je moet iets minder dan een minuut gezamenlijk dansen." aldus een jurylid. "Ach ik doe wel mee. Leuk voor de ervaring." dacht Deem.
Wat niet werd verteld was dat dit de eerste ronde was! Na een minuut dansen gingen er 5 van de 6 door. Ronde 2 ging van start. Deem mocht als eerst een volle minuut dansen, op een muziekkeuze van de jury. Dit was spannend, omdat Deem geen freestyle ervaring heeft. Gelukkig wist hij zich na ronde 2 bij de laatste 4 te plaatsen.
Ronde 3 waren de battles. Deem moest als eerste tegen een tegenstander battlen. De jury kiest een nummer en de dansers gaan om en om op hetzelfde stuk dansen. Hoewel Deem de eerste battle won was hij erg verrast over de uitslag. "Mijn tegenstander is zo goed en heeft duidelijk meer ervaring!"
Hierdoor plaatste Deem zich voor de finale battle. Tijdens de battles krijgt iedere danser 2 rondes. De eerste ronde was meer up-tempo en Deem deed hier zijn favoriete stijl: breakdance. Het ging goed. Ronde 2 echter was een hiphop beat, wat langzamer is en hier viel Deem toch wat vaker in herhaling. Jammer, maar voor iemand die totaal niet voorbereid was mag Deem zeer dankbaar zijn met een 2e plaats.

Gefeliciteerd boys!

Contact us

Using the contact form to send us email at below

Keep in touch with us

You can use the following information to contact us if you wanna join us or anything need to communicate.

Name: Default Administrator
×