Sample Page

This is an example page. It's different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I'm a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my blog. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin' caught in the rain.)

...or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickies to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

Diensten

WORKSHOP SCHOLEN

Basisschool, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs of beroepsonderwijs, bij Fresh2Move hebben wij de ervaring om voor iedere doelgroep een dansworkshop te verzorgen!

Een gemiddelde workshop duurt 60 minuten. Indien een langere of kortere workshop gewenst is dient dit van te voren aangegeven te worden, zodat de workshop op maat aangepast kan worden. Bij een eenmalige workshop dient de les als een introductie van de urban dances. De deelnemers leren een goed aan te leren choreografie met gevarieerde bewegingen. Bij een serie workshops zullen diverse dansstijlen en choreografiën uitgelicht worden. Tevens zal de moeilijkheidsgraad langzaam omhoog geschroefd worden. Aan het eind van een serie workshops heeft de deelnemer een goed idee welke urban dansstijlen er zijn en welke hem/haar het meeste ligt.

WORKSHOP BEDRIJVEN

Ideaal voor team-building! Leer elkaar beter kennen op een ritmische manier!

Denk bij deze workshop aan elementen als presentatie en partnering!

Bij deze workshop is het belangrijk om jezelf te durven uiten. De choreografie bestaat deels uit partnering (een stukje choreografie waarbij je in duo's werkt). De workshop is met name aan te raden voor bedrijven met nieuwe collega's, bedrijven uit de creatieve sector (i.v.m. nieuwe prikkelingen die de creativiteit stimuleren) en voor werknemers die veelal achter hun bureau het werk moeten doen.

Deze workshop levert u nieuwe (creatieve) prikkelingen, beweging, energie, kennis, teambuilding en natuurlijk plezier!

SHOWCASE & DEMO'S

Interesse in swingend entertainment? Fresh2Move biedt showcases en demo’s aan in diverse urban dansstijlen!

Onze showcases duren gemiddeld 2,5 minuten, maar kunnen op maat gemaakt worden. Het aantal showcases is in overleg. Het is voor ons erg belangrijk dat u ruim van te voren aangeeft op welke datum u een showcase wenst. We hebben enkele specifieke punten die noodzakelijk zijn voor onze show om met u te bespreken (denk hierbij aan het type vloeroppervlak, of er wel of niet een verhoogd podium gebruikt wordt, geluidsinstallatie etc.). Indien u zelf wensen heeft kunt u die uiteraard aan ons doorgeven!

Home

Wat wij doen

Workshop scholen Fresh2Move geeft urban dance workshops aan leerlingen van verschillende leeftijden. Onze ervaring rijkt van basisschool kinderen, tot aan studenten van het MBO en HBO.

De bedoeling van deze workshop is veelal gericht op kennismaking met de dansstijlen, het uitdagen van je lichamelijke 'kunnen' en (zelf)presentatie. Deze workshop is ook zeer geschikt als kennismakingsmiddel voor nieuwe klassen met als doelstelling elkaar te leren kennen. Uiteraard staan wij open voor andere doelstellingen en maken wij graag de workshop op maat voor u!

Lees meer

Workshop bedrijven Fresh2Move biedt kwaliteit op maat gemaakte urban dance workshops aan. Ons streven is om workshops aan te bieden die voldoen aan uw wensen. Fresh2Move is gespecialiseerd in diverse urban dansstijlen, waarbij het oog gefixeerd is op teambuilding, (zelf)presentatie en vertrouwen in jezelf of in collega('s).

Lees meer

Werkwijze

Doelgericht Fresh2Move werkt graag nauw samen met de klant om een op maat gemaakte workshop te kunnen leveren. Bij ons gaat het er om wat ú wilt.

Waarom een dansworkshop? Dansworkshops helpen u: - aan een betere conditie - aan een scherpere focus - een betere lichaamscontrole te krijgen - soepel te worden in uw spieren en gewrichten - stress kwijt te raken - op creatief gebied, d.m.v. nieuwe prikkelingen - d.m.v. groepschoreografieën aan teambuilding - aan (nog meer) zelfvertrouwen - ontspanning en uw hoofd even helemaal leeg te maken

Shows & demonstraties Fresh2Move voert shows en demonstraties op. Indien gewenst kunnen wij op maat gemaakte shows en demonstraties leveren. Neem contact op d.m.v. het contactformulier voor meer informatie.

Nieuws

Wide range of header sliders


Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto

Portfolio

Meduim layout with Pagination

Small layout with Pagination

Medium layout with Pagination

Contact

[ninja_form id='1']

×